Tietoa meistä


Sold Out Services on erikoistunut tila- ja palveluvuokrausten automatisointiin. Tarjoamme käyttöösi moderneja ohjelmistotyökaluja tilojen, liikehuoneistojen, pienvarastojen ja asuntojen vuokraukseen sekä palveluiden ja tuotteiden automaattiseen vuokraamiseen.


Visiomme


Visiomme on olla luotettavuudesta, räätälöidystä tarjonnasta sekä laadukkuudesta tunnettu liiketoiminnanhallinta ja palvelunohjausjärjestelmien tavaratalo.

 

 

 

 

Tarinamme


Tuoteideamme myynninedistämisohjelmistoista syntyivät jo ennen 2000-luvun teknologista murrosta ja aikaa ennen kosketusnäyttöpuhelimia. Ensimmäiset sähköiset myynninedistämispalvelut kehitettiin pääsylippujen myyntiä varten. Saimme merkittävää huomiota jättimäisten kilpakumppaneidemme valtaamalla markkinalla, mistä rohkaistuneina aloimme käyttämään pohjaratkaisuamme myös muilla toimialoilla.

Vuosien aikana kehitetyt ratkaisumme eivät ole enää toimialariippuvaisia, vaan ne soveltuvat palvelemaan kaikkea liiketoimintaa ja on ohjelmoitu uusimmalla teknologialla.

Tänä päivänä tuotteidemme perustana on kehittämiemme yli 20 ohjelmistomoduulin monipuolisuus sekä yhteensopivuus. Ylläpitämällä avointa keskusteluyhteyttä asiakkaisiimme ja reflektoimalla heidän tarpeitansa, olemme jatkuvasti hioneet tuotteitamme entistä paremmiksi. Tämä palvelee kaikkia osapuolia ja uskommekin sen olevan avain kestävään liiketoimintaan. Siksi kehitystyömme ei pääty koskaan.


 

Tiimimme


Olemme sekoitus pitkän linjan kokemusta, modernia osaamista ja luovaa lahjakkuutta. Hyppää mukaan luomaan huippupalveluita kanssamme!

 

 

 

 

Kari Pekka Heikkilä

CEO /  Founder

kari.heikkila@soldoutservices.fi

Miki Heikkilä

Key Account Manager

miki.heikkila@soldoutservices.fiOta yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja tai räätälöidyn ratkaisun liiketoimintaasi? Ota meihin yhteyttä, ja autamme sinua mielellämme.