Rent Out 

Rent It

Automaattiset palvelunohjausjärjestelmät

 

 

 
Edistyneet palveluohjelmistot automatisoivat palveluntarjontasi

Ohjelmistomme hallinnoi sähkölukkoja tai WiFi/SMS-ohjattuja sähkölaitteita, sulakkeita ja Gate-järjestelmiä. Asiakkaasi pääsevät hyödyntämään palveluitasi automaattisesti. 

 

 

 

 


Järjestelmiemme avulla mahdollistat palveluidesi saatavuuden ja käytön ympäri vuorokauden

Vuokraat tiloja ja palveluitasi verkkokaupasta 24/7. Saat käyttöösi sähköisesti allekirjoitettavan vuokrasopimuksen sekä automaattisen kulunvalvonnan. 

 

 Käytössäsi on palvelunohjauksen kokonaisvaltainen hallintajärjestelmä. 

Hallitset liiketoimintaasi, verkkokauppaasi ja resurssejasi ohjauspaneelista. Asiakkaitasi laskutetaan ja maksuja valvotaan automaattisesti.  Markkinoit ja hallitset kampanjoita sekä hallinnoit ja myyt lisäpalveluita asiakkaillesi.

Gateway Access -ratkaisut

Automaattinen kulunvalvonta on perusstandardi eri liiketoimintojen modernilla ja erityisesti etähallinnan aikakaudella. Tarjoamme järjestelmään integroitua Linux -tietokonepohjaista SOSERV-Logistics sekä GSM-portti ratkaisuja, jotka takaavat avaimettoman ja turvallisen liikkumisen tiloihin. Yrittäjä saa reaaliaikaista tietoa tilojensa käyttäjistä ja voi hallita asiakkaidensa kulkuoikeuksia, mikä tarjoaa vahvan suojan liiketoiminnalle mahdollisia väärinkäytöksiä vastaan. Ohjelmistomme joustavuus mahdollistaa yhdistämisen useiden eri älylukkojen ja sähköisten avainkaappien valmistajien kanssa.

Lisäksi ohjelmistomme ovat yhteensopivia Punta Oyn jakeluratkaisujen kanssa.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa kulunvalvonnan vaihtoehdoista ja ratkaisuista!


Hinnoittelu

Ohjelmiston hinnoittelu koostuu palvelunperustamis- sekä käyttöönottokustannuksista, lisenssin kertalunastus- tai lisenssin vuokrahinnasta sekä ylläpitokustannuksista. Ylläpitokustannukset kattavat teknisen tuen, ohjelmiston päivitykset ja varmistukset sekä palvelinmaksut. Hinnoittelemme ohjelmistotoimitukset tapauskohtaisesti asiakkaan vaatimusmäärittelyn mukaisesti. Ota yhteyttä niin kerromme tarkempia tietoja!

Tarvitsetko lisätietoja tai räätälöidyn ratkaisun liiketoimintaasi?